Na wat er met die prijs op zak moet jij rotterdam op de kaart gaan zetten nu heb ik al gedaan een rotterdam staat wel op elkaar ja maar ja je moet nu door.

Ik moet door ja da’s waar ja doe jij tour, is er moet hier een zou zeggen ook de new york times en als een new york times het zeggen ja dan is het meestal waar maar ja toeristen. Hoe met jj islam het zo doen maar ben je verkoop als ik laat jou even wat dingen van rotterdam zien dan zet je dat uit dan kunnen ze het op tv zien hoe we zien meer te, komen kun je lekker thuisblijven. Allemaal is dat idee ja ja zo handig hebben gezien en dan naar keer dat boek weer dicht doen afvinken klein huis want.

Je zit er niet op, te wachten als ambassadeurs de toeristen. Ach man laten die lekker in amsterdam blijven nou dit is dan de, euromast bijvoorbeeld was wel het boegbeeld van rotterdam tot is een hele hoge mast dus daar kan je dan op en dan heb je een, overzicht over de hele stad. Dan kijk je zelfs tot aan ma amsterdam denk ik bijna wel hoe hoog is die martin hoog heel hoog en. Hoe lang doe je erover als je in de lift naar boven hiring vrij lang omdat u zo hoog is natuurlijk zit je veel land in de lift en kun.

Je boven nog iets anders doen dan alleen het actuele je kan abseilen met een touw kun je naar beneden. En dan ja dat doe je ook lang over hij zal toch er iets kunnen eten ofzo, boven zal de roo. Dit zie je dan ook altijd op die foto’s als je rotterdamse dat zie je heel veel op foto’s en kalenders ja ja ga voor de. Euromaster leuk hoor ja nou heb ik gezien hoe dan dan ga je verder toch hou ik van je rol dan nou dit is hem dan de erasmusbrug uitzicht is al prachtig hier ja de. Maassen rotterdam leg aan de maas en waar komt die maas en uit eigenlijk hcr was toch ooit iets, mee dat het wapper. Of ja als het hard waait dan moppert het en als je dan heel veel pech hebt. Van wat ben je er vanaf harry’s gezien nou ik vind wel heel mooi plekje heel mooi beetje hoogte twee heel hoog, ook weer echt ongelooflijk hoge jaar.

Staan we eigenlijk aan de verkeerde kant van de brug want er staan op zuid zeg. Maar hier als je de andere kant, op kijkt als die heel mooi de skyline van rotterdam. 4 Anne maar moeten dan neemt de beter aan de andere kant zal bestaan uit drie je ja weer op het centraal station nog even zien. Of ik wel leuk bezoek nu toch nieuw, zich als nieuwe zinnen punt aan oh nou laat ik even diep in sync leuk grafiek zal. Er toch hou ik van je hou dit is het nieuwe centraal station, martin ja centraal station ja ja maar we hadden.

Het over een punt het is toch een en die ik dacht dat heel echt heel mooi was ja maar wij staan, aan de achterkant. Maar moeten we dan niet aan de andere kant. Staan nou we staan nou toch hier maar, je wilt toch de stap te ver aanprijzen aan ja nee ik ben ff bezig. Met een rondleiding door rotterdam ja tot zo dan hè ja oké doe nou ik. Moet er echt want doe ik vond het hartstikke leuk dit was het ik hoop dat je een beetje indruk gekregen hebt voedsel ja oh ja zeker ik zou zeggen. Kom allemaal rotterdam of blijf lekker thuis kijk, even naar de beelden. Dan zie je zelf hoe mooi het is en dan had ik nou weer eens aan het werk want. Ik heb je nou weer lang genoeg stil gestaan hallo ik ga je er ook wat, achi dan de hou ik van.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *