Rotterdam, misschien wel de meest gezellige stad die je kunt bezoeken in ons land. Deze stad staat bekend om de moderne uitstraling, de gezellige cafeetjes en de leuke restaurantjes. Hierdoor is het de ideale plek om samen met jouw partner een hapje te eten. Romantisch uit eten in Rotterdam is dan ook zeker niet zo moeilijk. Welke plekken zou je zeker moeten bezoeken wanneer je op bezoek bent in deze bijzondere stad? We hebben voor jou enkele gezellige plekjes op een rijtje gezet waar romantisch eten altijd lukt.

Romantisch uit eten in Rotterdam bij de Euromast

Als je nu op zoek bent naar een echt unieke plek voor jouw romantische diner dan moet je natuurlijk naar de Euromast toe. In de Euromast is een super romantisch restaurant te vinden, in dit restaurant zal je een gezellige avond kunnen beleven. Door het uitgebreide menu en de relatief schappelijke prijzen is dit een plek die door iedereen kan worden bezocht.

Lekkere hapjes in Rose Rouge

Wil je romantisch uit eten in Rotterdam? Dan zou je eens binnen moeten lopen bij Rose Rouge. Dit café staat bekend om de romantische uitstraling. Wanneer de avond is aangebroken kan je hier terecht voor de lekkerste hapjes en de meest bijzondere cocktails. Op Valentijnsdag is dit al helemaal een gezellige plek om te zien. Ga wel op tijd, het kan er namelijk nog wel eens druk zijn.

Héroine Rotterdam voor de luxe diners

Heb je iets meer te besteden en wilt je echt een keer romantisch uit eten in Rotterdam dan is Héroine Rotterdam de place to be. In dit restaurant kan je de meest luxe gerechten bestellen. Van oesters tot aan de meest heerlijke steaks, ze hebben echt alles. Goedkoop zijn ze dus niet, maar af en toe mag je ook wel eens genieten toch? Voor de stelletjes die verliefd elkaar in de ogen aan willen kijken is dit een super plek.

In de middag een hapje eten bij Bistrot du bac

Maar waar moet je dan heen als je in de middag ergens iets wilt eten? In dit geval zal je bij Bistrot du Bac zeker een leuke date kunnen hebben. Dit café staat bekend om de Franse hapjes voor in de middag, ideaal voor de momenten dat je samen met jouw partner wilt gaan lunchen. De prijzen vallen zeker mee, hierdoor kan iedereen langskomen. Super lekker en niet al te duur, wat wil je nog meer hebben?

Exotische gerechten bij de Suicide club

De laatste plek die je zeker eens zou moeten bezoeken als je romantisch wilt uit eten in Rotterdam is de Suicide club. Laat je niet van de wijs brengen door de naam, het is namelijk een super gezellige plek om te zitten. Ze hebben hier de meest exotische soorten gerechten, dat maakt dit dan ook zo’n leuke plek. Er zijn een hele hoop jonge mensen te vinden, het is dan ook echt gericht tot het jongere publiek.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *